Autobedrijf Bangma
Diensten.jpg


In- en verkoop

Bij ons kunt u terecht voor een eerlijk advies én aankoop van een betrouwbare auto. Wij geven graag advies en helpen u bij het oriënteren en het kiezen van uw nieuwe auto.

Ons aanbod is gekoppeld aan een streng en selectief inkoopbeleid. Enkel eerste klas occasions worden door ons ingekocht en aangeboden. Zo kunnen wij onze kwaliteitsnorm bewaken. Zaken als de juiste motorisering, bekende onderhoudshistorie, kloppende kilometerstand en netheid zijn voor ons van het grootste belang bij inkoop. Uiteindelijk zijn die zaken tekenend voor de kwaliteit die wij leveren en juist daar willen wij ons in onderscheiden.

Uw auto verkopen

U heeft besloten uw auto te verkopen en wilt dit graag op een snelle en comfortabele manier geregeld hebben. Niets geen vreemde kopers aan de deur, proefritten, onderhandelingen en vervolgens wordt de auto toch niet verkocht door tal van redenen.

Wij bieden een marktconforme prijs en zorgen voor een discrete en correcte afhandeling, wanneer u uw auto wilt verkopen. U kunt eenvoudig een aanvraag doen voor onze inkoopservice. Verstuur uw gegevens via het onderstaande contactformulier en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. 

Bent u nieuwsgierig geworden naar ons aanbod?

Neem dan een kijkje in onze online showroom.


Wilt u zeker weten dat de auto die u op het oog hebt aanwezig is voor een proefrit of bezichtiging?

Dan kunt u van tevoren bellen naar 0321-336 139